In caz de dovedire legala pentru tagada paternitatii sotiia care a mintit timp de mai multi ani ca e copilul meu si se demonstreaza prin IML ca acel copil rezultat in urma casatoriei nu este al meu i se poate cere daune morale in fata instantei.Sau mai bune zis exista o lege care condamne acest fapt? sa fie obligata la daune materiale?
bine din punct de vedere biologic nu este fiul dvs, dar in toti acesti ani in care v-ati ocupat de cresterea si educarea dansului , nu s-a stabilit o legatura afectuoasa intre dvs si acest copil ??
conteaza chiar asa de mult ca nu este fiul dvs natural ??
puteti sa spuneti cu mana pe inima ca din momentul aflarii crudului adevar , orice sentiment de afectiune vis-a-vis de copilul dvs a incetat brusc ??
daca va intereseaza partea materiala, atunci da, intr-adevar puteti intenta actiune in instanta solicitand plata unor daune morale . si ramane la aprecierea instantei
bine din punct de vedere biologic nu este fiul dvs, dar in toti acesti ani in care v-ati ocupat de cresterea si educarea dansului , nu s-a stabilit o legatura afectuoasa intre dvs si acest copil ??
conteaza chiar asa de mult ca nu este fiul dvs natural ??
puteti sa spuneti cu mana pe inima ca din momentul aflarii crudului adevar , orice sentiment de afectiune vis-a-vis de copilul dvs a incetat brusc ??
Multumesc a-ti atins o problema importanta:copilul o sal iubesc la fel de mult si nici nu ma gandesc sal reneg dar cred ca e dreptul copilului sa stie adevarul si sa nu ma mai acuze...sau vi se pare corect sa-mi pun cenusa in cap si sa-mi acord complexe de vinovatie care nu le am?
Dumneavoastra aveti dreptul sa faceti ceea ce credeti de cuviinta....si poate este corect fata de copil sa afle adevarul. Problema..... sa-l afle intr-un mod in care sa nu se simta abandonat sau sa-l afectete puternic emotiv.
Negare paternitate
camelia72
Tatal constata ca fiul pe care l-a crescut, nu este fiul biologic. Baiatul are 20 de ani, este conceput in timpul casatoriei. Tatal al carui nume il poarta ... (vezi toată discuția)