Art. 95 alin. (5) din OUG 51/2010 a prevazut ca "Nesemnarea de catre consumator a actelor aditionale prevazute la alin. (2) este considerata acceptare tacita."
Intrucat nu am semnat acel act aditional am solicitat Bancii sa imi puna la dispozitie documentul introdus tacit cu prevederile acestei ordonante.
Am primit de la Banca un act aditional in care existau toate datele partilor, insa la costuri nu era completat nimic. Din document lipsea bineinteles semnatura mea, dar si a reprezentantului bancii, insa exista pe acesta, pe fiecare fila, mentiunea "conform cu originalul" si semnatura celui care mi l-a inaintat.
Am actionat banca in judecata, iar in motivarea primei instante mi-a fost respins acest capat de cerere prin care solicitam respectarea actului aditional, intrucat "lipseste semnatura reprezentantului bancii, actul nu a fost insusit de banca".
E corect cum a procedat instanta?
Multumesc anticipat de sfaturi/pareri.
Instanta a interpretat ca actul era valabil daca purta semnatura bancii. Era considerata acceptare tacita daca purta semnatura bancii si nu era semnat de dvs.
Oug 50/2010
ContSters66930
Am primit ieri, 19-08-2010, un sms de la BRD prin care sunt rugat sa merg sa semnez actul aditional la contractul pe care il am la ei. Stiu ca bancile au la ... (vezi toată discuția)