In blocul nostru, undeva in zona Matei Basarab s-au aciuat 3 prostituate, si un barbat ( de etnie roma), locuiesc in apartamentul de deasupra mea, care este inchiriat. Apartamentul lor este non-stop frecventat de zeci de barbati, e mai rau ca la gara de Nord aici in blocul nostru, linistit de altfel, cu familisti. Eu una reusesc cu greu sa dorm noaptea, pentru ca aud tot ce fac (trantesc usi, merg incaltati, dau drumul la apa de la dus mereu, le scartzie rau paturile, trantesc usa de la lift) iar ceilalti vecini sunt deranjati de faptul ca toti musafirii lor sunt niste dubiosi, unii turmentati chiar, care mai fac galagie in fata blocului de multe ori. Orice incercare de a discuta cu ei si de a le atrage atentia sa soldat cu injuraturi din partea lor, eu chiar am fost amentintata de barbatul respectiv ca-mi va face rau daca ma mai plang ca sunt deranjata de ei.
Am formulat o plangere din partea Asociatiei cu semnatura a 90 % din apartamente, si am depus-o la politia sect. 3, dar nu prea se misca nimic. Iar politista de proximitate de 2 saptamani tot aman ziua in care sa vina la ei sa le ceara niste buletine pentru ca eu nu au prezentat in 3 luni, de cand sunt in bloc, copie dupa buletinele lor ca sa stim cu cine avem de a face.
Am inteles ca prostitutia este doar contraventie acum, in conditiile astea cum putem scapa de aceste persoane? Ce cai legale avem? Ce ar putea sa-i sperie ?
Cel mai recent răspuns:
angelik_tasia , utilizator
11:14, 19 Noiembrie 2014