avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident Rutier Fara victime-constatare amiabila
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident Rutier Fara victime-constatare amiabila

am avut un accident fara victime.Am completat Constatul amiabil.nu am fost inca la asigurator.au trecut 7 zile.Eu am fost vinovat.Celalalt sofer m-a sunat si mi-a spus ca a fost la politie si ca ne-a dat amandurora avertisment(amandoi vinovati)Pot sa-mi repar masina fara sa mai merg la asigurator?El a fost la politie dupa ce a trecut pe la asiguratorul meu!
Cel mai recent răspuns: Cristian Amarascu , Mediator 21:31, 14 Septembrie 2014
sorinacheis a scris:
Celalalt sofer m-a sunat si mi-a spus ca a fost la politie si ca ne-a dat amandurora avertisment(amandoi vinovati)

Adica politia a incheiat proces-verbal fara ca dvs. sa fiti de fata? Si cine a semnat in locul dvs.?

sorinacheis a scris:
Pot sa-mi repar masina fara sa mai merg la asigurator?El a fost la politie dupa ce a trecut pe la asiguratorul meu!

Trebuie ori sa mergeti la asigurator ori sa aveti dovada de reparatie de la politie.
daca amandoi sunteti vinovati inseamna ca jumatate din reparatie este suportata de asig. celuilalt.
crys1968 a scris:

daca amandoi sunteti vinovati inseamna ca jumatate din reparatie este suportata de asig. celuilalt.

:)) Daca amandoi sunt vinovati inseamna ca fiecare isi repara masina lui. :))
nu am procesul verbal.nu raspunde la tf.Banuiesc ca nu e semnat ori a fost cu vreun martor
Pai trebuie sa verificati care-i treaba, daca s-a intocmit pv, daca nu, ce a declarat celalalt la politie, etc. Stiti ca termenul de prezentare la politie este de 48 de ore, in cazul in care nu va intelegeti amiabil.

Alte discuții în legătură

Refuz de polita rca faranumeeu faranumeeu Buna. Am avut un accidert rutier(am fost lovit din spate) soferul si-a recunoscut vina, am fost si la politie si s_s intocmit pv dar refuza sa_mi dea polita ... (vezi toată discuția)
Refuz predare copii acte elutza elutza Buna ziua, Va rog un sfat in urmatoarea situatie: in data de 18 iunie a.c. tatal meu a fost implicat intr-un accident rutier, exclusiv cu daune materiale. ... (vezi toată discuția)
Accident auto anamariamed anamariamed Buna ziua, am si eu o nelamurire in ceea ce priveste solutionarea unei daune auto. Astazi am fost implicata intr-un accident auto, eu am intrat in depasirea ... (vezi toată discuția)