avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt intelectual
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt intelectual

buna ziua, sotul meu este acuzat de autoritatile ungare de furt itelectual.In citatia primita de la politia din Un garia nu se specifica exact despre ce este vorba ,mentionam ca nu frecventam tara respectiva numai in interes de relaxare(piscine).in anul 2013 ne-am depus cerere pt a obtine cetatenia maghiara dar sotul meu a fost refuzat fara nici o explicatie, noi considerand ca faptul de a nu stii vorbii si scrie in limba respectiva a contribuit la refuzul lor,lucru pe care noi l-am recunoscut in momentul depunerii actelor.va rog sa-mi spuneti daca acesta ar fi motivul trimiterii acestei citatii?Multumesc

Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 15:10, 14 Septembrie 2014
Nu, nu cred ca acesta este motivul. Mergeti acolo si vedeti despre ce este vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedură judecare cu străini pentru o cauză închipuită zen0 zen0 Sunt victima unei situații pe care eu o cataloghez drept înșelăciune. Despre ce este vorba: - locuiesc la graniță cu Ungaria. În anul 2014 un ... (vezi toată discuția)
Cetatenie maghiara imola24 imola24 Credeti ca exista vreo sansa pentru obtinerea cetateniei maghiare daca nu vorbesc limba,chiar daca familia mea este maghiara? (vezi toată discuția)
Copil minor, mutat in ungaria- ContSters428438 ContSters428438 Buna ziua tuturor, Fosta sotului meu s-a mutat in Ungaria, unde doreste sa obtina cetatenia maghiara pentru copii, doresc sa stiu cum v-a afecta acest lucru ... (vezi toată discuția)