avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate cetatenie maghiara
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

cetatenie maghiara

Credeti ca exista vreo sansa pentru obtinerea cetateniei maghiare daca nu vorbesc limba,chiar daca familia mea este maghiara?
Cel mai recent răspuns: katalyna_03 , utilizator 09:33, 11 Decembrie 2012
Conditiile sunt:
- sa puteti dovedi ca sunteti descendenta unei persoane / familii nascute in Transilvania pe vremea cand era teritoriu austro-ungar
- sa cunoasteti limba maghiara la nivel mediu (macar conversational).

Procedura de obtinere presupune in final depunerea juramantului in limba maghiara; actele le puteti depune, poate pana cand veti fi chemata la interviu invatati ceva - ceva :)
Buna Imola, ideea e ca la interviu, inspectorii nu stiu limba romana si iti pun intrebari, eu acum am optinut cetatenia si in aceeasi situatie e si fratele meu care a fost mai rar la bunici si nu mai stie limba maghiara. In dosarul de depunere sunt multe acte si te intreaba despre ele..... deci eu cred ca totusi ceva trebuie sa stii..... fratele meu din aceasta cauza nu si-a depus

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine cetatenia maghiara? eva_balan eva_balan Buna,sunt Eva as avea si eu o intrebare....sant cetatian roman cu parintii,bunici unguri as vrea sa stiu cum as putea obtine cetatenia maghiara...tin sa ... (vezi toată discuția)
Cetatenie ungaria pentru roman rezident toma100 toma100 buna ziua detin un document de rezidenta din ungaria obtinut in anul 2007 se numeste REGISZTRACIOS IGAZOLAS ,vreau sa aflu cum pot sa obtin cetatenia ungara ? ... (vezi toată discuția)
Acte necesare si demersuri pentru dobandirea cetateniei maghiare Szikla Szikla Salutari As dori sa intreb ce acte sunt necesare pentru depunerea dosarului pentru cetatenia maghiara , stiu ca trebuie depus la Consulatul Maghiar din Cluj ... (vezi toată discuția)