avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Masura 313
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Masura 313

Buna ziua ,

ma intereseaza daca masura 313 mai este disponibila.Doresc sa achizitionez un teren si sa depun proiect pentru finantarea unei pensiuni, insa nu stiu daca aceasta masura va mai exista .
Multumesc ,
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 07:37, 16 Septembrie 2014
Noile masuri ale PNDR pot fi studiate pe site:
[ link extern ]

Nu au fost publicate ghidurile masurilor din noul program ci doar liniile generale.
danacj a scris:

Noile masuri ale PNDR pot fi studiate pe site:
[ link extern ]

Nu au fost publicate ghidurile masurilor din noul program ci doar liniile generale.

Nu gasesc nimic legat de turism rural sau agroturism .
Exita un termen pana cand se vor claifica lucrurile?
Multumesc pentru implicare .
s-au facut promisiuni ca aceste ghiduri vor fi publicate pana la sfarsitul anului.
Trebuie sa asteptam.
Este posibil ca aceste investitii sa fie alocate programului Regional....nu putem decat sa asteptam variantele finale aprobate de UE.
Va multumesc pentru ajutor .
Atunci o sa astept .Nu as vrea sa investesc intr-un teren ca apoi sa ma trezesc ca nu indeplineste conditiile sau nu se mai finanteaza genul acesta de proiect.
Nu stiu daca, in principiu, se vor mentine conditiile din 313 dar consider ca ar fi bine sa cititi conditiile impuse de aceasta masura, sa fiti pregatita cu documentele necesare: Proiectul constructiei, avizele, terenul, utilitatile, etc. Acestea pot dura in timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documentatie fonduri pentru o firma de turism popescu georgeta popescu georgeta Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cum sa procedez daca vreau sa obtin ceva fonduri europene pentru a putea continua dezvoltarea unei afaceri de familie ... (vezi toată discuția)
Pensiune agroturistica - masura 313 BogdanD BogdanD buna ziua, as dori sa-mi construiesc o pensiune agroturistica prin masura 313, dar ma lovesc de prevederile Legii 350/2011 actualizata care prevede la art.32 ... (vezi toată discuția)
Pensiune agroturistica fonduri europene milanamai milanamai Buna ziua! Doresc sa transform o casa taraneasca intr-o pensiune agroturistica. In acest sens, am nevoie de fonduri europene. As avea nevoie de cateva date de ... (vezi toată discuția)