avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicare hotarare civila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicare hotarare civila

Buna ziua.sotul meu a ajutat pe cineva sa-si faca un abonament de telefonie mobila deoarece nu avea mutatie si era nevoie de contractul casei.Persoana respectiva,cu tot gradul de rudenie care-l aveau,a plecat din tara si a uitat sa-si plateasca datoriile,asa ca sotul meu a fost dat in judecata de compania de tel mobila si am primit o copie a hot.civile prin care il obliga pe sotul meu la plata unei sume ce reprezinta debit,penalitati si cheltuieli de jud.Pronuntata pe 29 august,executorie de drept,ce inseamna si cu drept de apel in termen de 30 zile de la comunicare,care se depune la judecatoria galati,ce trebuie facut? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: banc_ver , utilizator 19:47, 15 Septembrie 2014
Daca este vorba de o suma mai mare, încercați sa luați legătura cu un avocat. Daca soțul este titular de contract, din păcate, trebuie sa plătească.
Ce inseamna a ajutat.. a facut contractul pe numele lui ? E bun de plata, nu are de ce sa apeleze la avocat sa mai dea nicte bani.. si asa are destul de platit.
stiu ca este bun de plata,dar nu stim ce trebuie sa faca mai departe,merge cu hotararea la ghiseu si plateste toti banii odata?cum trebuie procedat pentru a plati in rate?Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creanta cesionata de o firma de telefonie mobila catre societate recuperari creante lia19 lia19 Situatia sta in felul urmator 1.Titularul unui contract de telefonie mobila decedeaza.Factura de 73,27 lei ramane neachitata.Dupa mai bine de doi ani si ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie abonament shary_bv shary_bv buna ziua, am si eu o problema, ca mai toata lumea care va contacteaza: acum 1 an si 11 luni, am ajutat o asa zis prietena sa isi faca un abonament de ... (vezi toată discuția)
Neplata factura internet provider dani1989 dani1989 Buna ziua! Stau in chirie fara nici un act, mentionez ca proprietara are doar o copie de buletin de la mine. Acum 3 ani cand m-am mutat am avut nevoie de ... (vezi toată discuția)