avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... certificat de nastere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

certificat de nastere

Buna ziua,

De unde poate fi scos noul certificat de nastere? Primarie, evidenta populatiei sau starea civila? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 10:27, 15 Septembrie 2014
Primăria de domiciliu.
Puteti depune cerere la starea civila atat de la locul dvs. de domiciliu/resedinta cat si la locul de inregistrare a nasteri. Aveti nevoie de cartea de identitate valabila, taxa de timbru de 2 lei. Daca detineti certificatul de tip vechi il predati spre anulare.
Ultima modificare: Luni, 15 Septembrie 2014
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare certificat de nastere adrian ioan adrian ioan buna seara,as dori sa stiu ce acte am nevoie ptr. preschimbare certificat de nastere (vezi toată discuția)
Duplicat certificat de nastere handsu handsu In ce conditii se poate solicita de la Starea civila o copie de pe Certificatul de nastere necesara la preschimbarea Cartii de identitate expirate ? Cum se ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere international violeta-pinti violeta-pinti buna! as vrea sa stiu ce acte ii trebuie fiicei mele ptr a-si schimba certificatul de nastere romanesc, in unul international , in vederea casatoriei in ... (vezi toată discuția)