avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Recuperare taxa inscriere la un curs
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Recuperare taxa inscriere la un curs

Buna ziua, acum 2 luni m-am inscris la un curs de paza si protectie la o firma din orasul meu. Am semnat contractul in dublu exemplar, am platit taxa de 400 ron pentru curs si am primit chitanta, dar nu stiu din ce motiv nu mi-au dat si contractul.
Am asteptat 2 luni si nu am primit nici un telefon de la ei, in doua saptamani trebuie sa plec. Se poate recupera suma de 400 ron inapoi? Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 15 Septembrie 2014
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Recuperare bani platiti pentru un curs dany3l19 dany3l19 Buna ziua, pe 8 august a.c, am platit pentru un curs de paza si protectie suma de 400 ron. Am semnat contractele in dublu exemplar si au emis chitanta, dar nu ... (vezi toată discuția)
Inselatorie firma organizatoare cursuri perla_perlaa perla_perlaa Buna ziua m-am inscris ( am platit prin banca 400 ron) la un curs de formator in luna aprilie la o firma din Craiova eu fiind din Cluj spunandu-mi-se ca se ... (vezi toată discuția)
Concediere forțată Xpoisonxdartx Xpoisonxdartx Acum aprox o săptămână am smenat un cim cu firma mellon. Cim a fost printat si semnat la mine acasă în dublu exemplar împreună cu toate celelalte ... (vezi toată discuția)