avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... inselatorie firma organizatoare cursuri
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

inselatorie firma organizatoare cursuri

Buna ziua
m-am inscris ( am platit prin banca 400 ron) la un curs de formator in luna aprilie la o firma din Craiova eu fiind din Cluj spunandu-mi-se ca se va tine cu siguranta si urmeaza sa imi comunice ora ( data o stiam ). Ulterior am primit un email prin care eram anuntata ca cursul se va reprograma in luna mai deoarece nu sunt inscrisi destui cursanti ( inainte de a ma inscrie am vorbit la telefon cu o doamna care mi-a spus ca cursul se va tine cu siguranta ). Ar mai fi o zi pana la inceperea cursului dar nu am primit nici un email iar la telefoane nu raspund. Ce este de facut? Cum pot sa-mi recuperez banii?

Alte discuții în legătură

Bună ziua, în luna februarie m-am înscris la un curs online ... Otilia_1 Otilia_1 Bună ziua, în luna februarie m-am înscris la un curs online cu durata de 4 luni . Prețul acestuia era de 4800, ce se puteau achita integral sau în 4 rate ... (vezi toată discuția)
Card credit Ioanam2010 Ioanam2010 Buna ziua. va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea speta: am avut un card de credit la Banca, datorii...rate neplatite...etc. In luna februarie 2012 ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea clauzelor si conditiilor contractuale ale unui curs de formare profesionala complementara ContSters421073 ContSters421073 Buna seara! Am finalizat un curs de formare complementara de 2 ani la Asociatia...... Am sustinut examen la una din discipline in octombrie 2016 si nu am ... (vezi toată discuția)