avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nerespectarea clauzelor si conditiilor contractuale ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nerespectarea clauzelor si conditiilor contractuale ale unui curs de formare profesionala complementara

Buna seara!
Am finalizat un curs de formare complementara de 2 ani la Asociatia...... Am sustinut examen la una din discipline in octombrie 2016 si nu am primit rezultatul la examen (motivul expus de d-na secretara: nu are timp dl.formator sa corecteze examenul). Alte nereguli privind acest curs:
- nerespectarea clauzelor contractuale:pentru obtinerea notelor finale nu s-a respectat formula de calcul, mai exact cursantii nu au stiut punctajele pentru prezentarea lucrarilor solicitate de formatori astfel nu au putut avea un feedback.
-rezultatele la un examen au fost date diferentiat : unii cursanti au primit rezultatul la examen prin telefon direct de la formator, cu o ora dupa iesirea din examen, iar altii nici pana azi; admiterea la cursurile acestei asociatii s-a facut diferentiat: unii au dat examen scris si interviu, altii au discutat doar cu presedintele asociatiei si au devenit cursanti. O parte din cursanti (nu se stiu criteriile) nu au parte de o evaluare obiectiva si nediscriminatorie a competentelor dobandite dupa parcurgerea cursului si nici de dreptul de a contesta rezultatele examenelor; nu este public sediul social al asociatiei. Nu se fac publice pe pagina asociatiei .....regulamente, decizii, hotarari principiile etice,deontologice etc sunt doar pagini de facebook -grup secret- Pentru lucrarea finala nu am avut coordonatori de lucrare
informatiile de pe pagina asociatiei au indus in eroare cursantii care sunt pe o trapta superioara (in acest fel mi s-a spus ca desi potrivit treptei de specializare si conditiilor de pe site pot face doar un an pentru a obtine competentele....urmare cursului.... ulterior mi s-a spus ca nu s-a facut grupa de cursanti pentru un an si e nevoie sa urmez 2 ani pentru a obtine competentele...) In vara anului 2016 la examenele finale au fost prezenti cursanti cu 1 an de formare. Facturile pentru plata ratelor au fost in numar mai mare si eliberate la sfarsitul anului. Dl formator este presedinte al asociatiei si ocupa si o functie de conducere in organizatia profesionala. Consider că mi s-au adus prejudicii morale si materiale pe parcursul celor 2 ani; acest curs nu a fost centrat pe cursanti, nu a sustinut pastrarea locului de munca al cursantilor si nu tine cont de sustenabilitatea competentelor obtinute la nevoile pietei muncii.
Vă rog sa ma informati ce demersuri legale pot intreprinde.
Cu mult respect!










Alte discuții în legătură

Cursuri CatalinDonose CatalinDonose Buna ziua! Am o societate comerciala cu obiect de activitate formarea profesionala.Pe langa cursurile de calificare avem si cursuri de Igiena.Am incasat de la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, în luna februarie m-am înscris la un curs online ... Otilia_1 Otilia_1 Bună ziua, în luna februarie m-am înscris la un curs online cu durata de 4 luni . Prețul acestuia era de 4800, ce se puteau achita integral sau în 4 rate ... (vezi toată discuția)
Subventii posdru ContSters143145 ContSters143145 S-a finalizat cursul de pregatire profesionala, am sustinut examenul, promovat cu nota maxima, dar ni se spune ca nu ni se poate plati subventia decat peste 4 ... (vezi toată discuția)