avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare bani platiti pentru un curs
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare bani platiti pentru un curs

Buna ziua, pe 8 august a.c, am platit pentru un curs de paza si protectie suma de 400 ron. Am semnat contractele in dublu exemplar si au emis chitanta, dar nu stiu din ce motiv nu mi-au dat contractul. Au trecut 2 luni de atunci iar eu am tot sunat sa vad cand incep cursurile dar nu mi-au dat un raspuns . Acum as vrea sa imi recuperez cei 400 ron de la ei, se poate? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Av. IoanaB , Avocat 15:42, 19 Septembrie 2014
Daca aveti factura si dovada platii puteti demara procedura de recuperare a sumelor. In cazul in care este o firma fantoma, puteti formula si plangere penala pt inselaciune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa inscriere la un curs ContSters330934 ContSters330934 Buna ziua, acum 2 luni m-am inscris la un curs de paza si protectie la o firma din orasul meu. Am semnat contractul in dublu exemplar, am platit taxa de 400 ... (vezi toată discuția)
Ce as putea face pentru recuperarea avansului dat pt un mobilier? alyC alyC Buna, la inceputul lunii august am apelat la o cunostinta pentru executia unui mobilier de bucatarie ( respectivul are un PFA), pentru care am platit un ... (vezi toată discuția)
Am platit unei scoli de soferi orele de curs pentru 2 categorii dar nu am reusit sa fac cursurile. ahom ahom Am platit unei scoli de soferi orele de curs pentru 2 categorii, respectiv A si B dar de ceva vreme profesorii nu mai raspund la telefon iar scoala s-a mutat ... (vezi toată discuția)