avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Anulare permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Anulare permis auto

Buna ziua
Va rog sa imi spuneti ce pot face in situatia in care ma aflu:
In 2006 am avut un accident de masina in care au murit 2 persoane din familie , eu conducand autoturismul. Ne-am rasturnat cu masina nu am avut o coliziune cu alt autovehicul. In urma acestui accident am avut permisul anulat. Acum dupa cate am vazut luna trecuta s-a dat o lege legata de asa ceva , imi puteti spune mai exact ce pot face in continuare ? Mai este nevoie sa fac scoala de soferi sau doar trebuie sa merg sa dau sala , cui trebuie sa ma adresez in prima faza . Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Bună ziua am condus un autoturism fără permis si m-am izbit ... Emanuel calin Emanuel calin Bună ziua am condus un autoturism fără permis si m-am izbit într-un copac ,in timp ce eram înscris la scoala de șoferi Poliția a venit a doua zi ce se ... (vezi toată discuția)
Prins conducand fara permis ku990 ku990 Am fost prins conducand fara permis, am fost eu si un prieten cu permis cand am fost oprit de politie . M-am inteles cat de cat bine cu politisti, m-au pus sa ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie politie accident usor alinbarbulescu alinbarbulescu Buna Ziua Am fost implicat intr-un accident usor cu un trolebuz. Pe scurt, mergand pe strasa Witing (face legatura intre Gara de Nord si Calea Plevnei) care ... (vezi toată discuția)