avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua am condus un autoturism fără permis si ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua am condus un autoturism fără permis si m-am izbit ...

Bună ziua am condus un autoturism fără permis si m-am izbit într-un copac ,in timp ce eram înscris la scoala de șoferi
Poliția a venit a doua zi ce se poate întâmpla mulțumesc?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:47, 20 Octombrie 2022
Buna ziua,
Pai ... daca spuneti ca sunteti inscris la scoala de soferi se presupune ca ar trebui sa cunoasteti prevederile Codului rutier si a Regulamentului de aplicare a acestuia!!!!

Acolo scrie in mod clar: conducerea unui autovehicul fara permis de circulatie constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoarea. Aceleasi prevederi sunt cuprinse si in codul penal.
Incercati sa va angajați avocat ca sa nu aveți surprize neplăcute mai mari decât cele normale.
Daca nu produceati accident un avocat bun va putea scăpa destul de elegant.

Scris din București 2022
Ultima modificare: Duminică, 16 Octombrie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu producea accident nu ar fi știut nimeni că a condus fără permis, așa că nici măcar nu avea nevoie de avocat. Dacă era depistat de poliție conducând fără permis, chiar în lipsa accidentului, fapta era aceeași, adică dosar penal. Poate ne învățați și pe noi, muritorii de rând, cum îl putea scăpa elegant un avocat din situația asta...

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Incercati sa va angajați avocat ca sa nu aveți surprize neplăcute mai mari decât cele normale.
Daca nu produceati accident un avocat bun va putea scăpa destul de elegant.

Scris din București 2022

Va pot spune ca un avocat bun ii scapa de oameni asa cum am zis.
Când fac afirmatii de acest fel sunt șanse de peste 51%, ca si cota generica si nu concretă, cota de câștig a unui cazinou...
Nu știu cât înțelegeți din ce zic căci dacă nu ati priceput ceva simplu...

Nu este o legenda, ci ceva cunoscut de avocatii buni.
Nu știu ce avocati cunoasteti dar nici nu contează...
Nu va mai spun ca există și avocati foarte buni...
Daca nu credeți ce pot face avocatii buni este inutil sa va spun ce pot face avocatii foarte buni.
Și dacă eu știu asa ceva.. ar fi logic sa va dati seama de unde o știu cu avocatii foarte buni dacă dvs. Nu știați nici macar de avocatii buni...

Fie ca ati crede sau nu, este adevărat ce zic eu...
Mulți aud, putini înțeleg...
Este o problemă a poporului român in ultimii 30 de ani...
Cred tot felul de bazaconii dar nu ceea ce este adevărat..

Scris din București 2022
Ultima modificare: Joi, 20 Octombrie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prins conducand fara permis ku990 ku990 Am fost prins conducand fara permis, am fost eu si un prieten cu permis cand am fost oprit de politie . M-am inteles cat de cat bine cu politisti, m-au pus sa ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis dieter-adrian dieter-adrian Buna seara,vin si eu cu o chestiune cam grava,zic eu,pe data de 24 august m-au oprit pe un drum comunal,conducand masina prietenului meu,eu ne-avand permis de ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis- pedeapsa florin5790 florin5790 buna ziua am si eu o intrebare am fost prins conducand fara permis dar fac scoala de soferi,am luat sala cu 25 si maine am proba practica ,am condus doar 200 ... (vezi toată discuția)