avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Conducere fara permis- pedeapsa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Conducere fara permis- pedeapsa

buna ziua am si eu o intrebare
am fost prins conducand fara permis dar fac scoala de soferi,am luat sala cu 25 si maine am proba practica ,am condus doar 200 de metri nu am accidentat pe nimeni nu sa intamplat nimica grav .am fost la politie unde politaiu a scris declaratia lui pe care eu am semnato.eu inca nu mi-am dat declaratia mi-a zis ca ne vedem peste o luna .dar pana atunci politaiul mi-a spus sa numai zic la nimeni ce am patit.Daca ma trimite in instanta ce pot patii
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:24, 18 Mai 2016
Buna ziua,
Conducerea unui autovehicul fara carnet se pedepseste cu inchisoare de la 1 la 5 ani conform art 335 C.Pen.
Atentie, NU SEMNATI NIMIC FARA AVOCAT LANGA DUMNEAVOASTRA!
Încercați sa va angajați avocat ca sa fiți aparat și sa scăpați de o condamnare care eu cred ca se poate evita.

E păcat sa aveți cazier pentru asa o treaba mai ales ca la o alta fapta aiurea ați risca închisoarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prins conducand fara permis ku990 ku990 Am fost prins conducand fara permis, am fost eu si un prieten cu permis cand am fost oprit de politie . M-am inteles cat de cat bine cu politisti, m-au pus sa ... (vezi toată discuția)
Sunt înscris la școala de șoferi dar am condus singur pe drum public și m-a prins poliția. pot scăpa cu amendă cuprinsă între 200 și 250 de lei, cum mi-a spus polițistul? djbebe123 djbebe123 Salut, aseara cam la ora 1 am fost prins de politia romana conducand un autoturism fara detinerea permisului auto, Ei nu m-au prins la volan insa au vazut ... (vezi toată discuția)
Dosar penal AlexB1993 AlexB1993 Buna ziua , am fost prins conducand un autovehicul , 300 de metrii , prins de catre politie si intocmit dosar penal , alcolemie zero , ce pot patii? Sa ma ... (vezi toată discuția)