avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal

Buna ziua , am fost prins conducand un autovehicul , 300 de metrii , prins de catre politie si intocmit dosar penal , alcolemie zero , ce pot patii? Sa ma astept la inchisoare?
Ati fost prins conducand, presupun ca nu detineti permis. Desigur ca va puteti astepta la inchisoare, depinde si de istoricul dvs. si de completul de judecata. Cel mai sigur daca nu aveti antecedente penale, avand in vedere distanta scurta parcursa s-ar putea sa primiti o condamnare cu suspendare.
Nu detin permis de conducere si am recunoscut fapta in procesul verbal , la o consultatie cu un avocat mi sa comunicat ca as scapa de inchisoarea propriu zisa.
Da, puteti scapa de inchisoare.
Daca nu sunteti recidivist, nu ajungeti la puscarie.
Ultima modificare: Vineri, 29 Noiembrie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Si credeti ca mi-ar trebuii un avocat ? Sau ma pot prezenta la instanta si fara?

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis- pedeapsa florin5790 florin5790 buna ziua am si eu o intrebare am fost prins conducand fara permis dar fac scoala de soferi,am luat sala cu 25 si maine am proba practica ,am condus doar 200 ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta alcoolului/ conducere cu permisul suspendat - sanse sa nu ajung la inchisoare? babyshark20 babyshark20 Salutare, nu stiu daca e cineva patit dar merita sa intreb> sa va explic ... am fost prins la volan baut 0,17 alcolemie si mi sa luat permisul pt 3 luni. tot ... (vezi toată discuția)
Dosar penal la prima abatere pentru alcolemie Valentina Livia Valentina Livia Bună ziua, va rog frumos dacă mă puteți ajuta, soțul meu a plecat cu mașina băut (doar bere dar cantitate mai mare) a fost oprit de organul poliției ... (vezi toată discuția)