avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Demisie Presedinte bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Demisie Presedinte bloc

Buna ziua,
Sunt Presedintele unei asociatii de proprietari,doresc sa-mi dau demisia,doar ca nu are cine sa-mi preia functia.Din discutiile avute cu vicepresedintele si cu comitetul executiv, reiese ca nimeni nu vrea sa-si asume raspunderea pana la convocarea adunarii generale.Cum as putea sa procedez ?
Ultima modificare: Luni, 15 Septembrie 2014
lucian1964, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 20:33, 15 Septembrie 2014
Va dati demisia - este un act unilateral de vointa si care nu depinde de ce vor ceilalti de la dv. - predati stampila si eventualele acte ale asociatiei pe care le aveti (daca le aveti la dv.) si-i lasati sa se descurce.

Daca insa va doare sufletul de cum se vor descurca, atunci nu va mai dati demisia si asteptati AG in care, evident, proprietarii va vor alege tot pe dv. :thumbup:
Multumesc pentru raspuns,dar nu este nici o afacere sa fi Presedinte de asociatie corect.
Pai, dv. vreti sa faceti o "afacere" din a fi presedinte? :)
Inteleg ce spuneti, de fapt, dar o persoana pe o astfel de functie ar putea sa faca o "afacere" pentru toti,
Cand am scris ''afacere'' o fost o metafora,schimbarea vechilor conducatori a plecat de la faptul ca ne luau bani pentru citirea apometrelor,fapt care nu se intampla,indecsii fiind cititi si pusi la cutia postala a asociatiei. Ideea era urmatoarea:cand am acceptat functia toti erau entuziasmati,vom face blocul sa strtaluceasca,dupa cateva imbunatatiri am ramas eu si administratorul,acum am ramas singur.Nu fost vorba sa-mi rotunjesc fondurile pe spatele locatarilor.
Multumesc
Dar vicepresdintele care a acceptat si a semnat ca vice, acum prin refuzul sau da a prelua indeplinirea atributiilor de presedinte(cel putin pe o pe o perioada de 90 de zile dupa care poate convoca ad.generala) astfel creind prejudicii asociatiei cum poate fi tras la raspundere?

Alte discuții în legătură

Administrator asociatie de proprietari VirginiaCalugarescu VirginiaCalugarescu Sunt administrator la o asociatie de proprietari din Bucuresti si in urma cu ceva timp, am primit o notificare de la un proprietar a doua apartamente din bloc, ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedam? kuriaky kuriaky La adunarea generala reconvocata a membrilor asociatiei de locatari, am dorit demiterea actualului presedinte al asociatiei. Acesta nu vrea sa demisioneze ... (vezi toată discuția)
Presedintele asociatiei de proprietari epigonii1 epigonii1 Buna ziua,am o nelamurire pe care vreau sa o clarific apeland la dvs.Socrul meu a avut un proces cu administratia blocului pe care desi a avut dovezi concrete ... (vezi toată discuția)