avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... inregistrare video in instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

inregistrare video in instanta

In sala de judecata exista atentionarea privind inregistrarea sedintelor. Este vorba de o inregistrare audio-video a ceea ce se intampla pe parcursul derularii sedintelor in instanta? Cum se poate obtine o copie dupa inregistrarea legata de un proces in care sunt implicata, atat timp cat avand avocat nu sint in toate cazurile prezenta, ci doar reprezentata?
multumesc celor ce raspund !
Cel mai recent răspuns: MihaiPetru , utilizator 13:40, 15 Septembrie 2014
Buna ziua!
In opinia mea, camerele respective sunt instalate in conformitate cu prevederile Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, republicata si, implicit, a Normelor Metodologice din 11 aprilie 2012 de aplicare a Legii nr. 333/2003.
Puteti avea acces la inregistrari justificat, in conditiile specificate in textele mentionate mai sus, coroborate, dupa caz, cu prevederile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
O solicitare nejustificata, doar din "curiozitate", nu vad cum sa aiba succes.
In plus, din cunostintele mele, camerele respective efectueaza doar inregistrari video, nu si audio.

Spor si voie buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spraveghere la locul de munca Pitesti Pitesti Buna ziua Este legal ca intr-o clinica sa fie instalate camere de luat vederi si microfoane in Receptie, unde sunt si pacienti? (vezi toată discuția)
Montaj camere video de supraveghere OliviuBogdan OliviuBogdan Buna ziua as avea o intrebare, detin un PFA cu codul caen 9511 \"reparatii intretinere si etc pentru electronice\". stiu ca montajul de camere e putin cam ... (vezi toată discuția)
Supravegherea audio si video la birou IRINA86RO IRINA86RO Buna ziua, Am si eu o nelamurire in ce conditii este legala supravegherea audio si video intr-un birou?Precizez ca incasam bani de la agenti iar apoi seful ... (vezi toată discuția)