avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna ziua - aflare informatii despre o persoana
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna ziua - aflare informatii despre o persoana

cum pot afla o adresa pe care nu o cunosc al ficei mele care a plecat de acasa ...am inteles ca s-a maritat.Am fost si la politie am da-to in urmarire ,iar dupa 2 saptamani am fost la dansii la sediu si mi s-a comunicat ca este majora si sa o las in pace ...nu au vrut sa-mi spuna nici macar daca au vb.cu ea dar in fufletul meu ma apasa o durere mare.Nu vreau decat sa stiu unde locuieste daca ii merge bine, este sanatoasa ...Acesta este oful pe care il am ....si va rog din suflet sa ma ajutati.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Rezolvatorul , Consilier juridic 17:16, 15 Septembrie 2014
Puteți angaja un detectiv particular.
Lasati timpul sa vindece rana. Lăsați-o să-și ia zborul. O colivie nu folosește la nimic. Când va avea nevoie de un sfat sau de ajutor, în măsura în care i-ați arătat că puteți să o ajutati la nevoie, va reveni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recrutarea unei persoane pentru prostitutie evelin ivan evelin ivan Buna ziua, Fiica mea a plecat de acasa lasand un bilet in care spune ca iubeste un baiat si se casatoreste cu el, afland ulterior ca acel baiat are un renume ... (vezi toată discuția)
Dreptul de proprietar andreutzz98 andreutzz98 In urma decesului mamei am mostenit impreuna cu fratele meu un apartament .Am facut succesiunea dar nu putem sa intram in casa deoarece acolo locuieste bunica ... (vezi toată discuția)
Agresata verbal, umilita in public, amenintata alesia18 alesia18 Buna seara. Am o problema care ma framanta cu adevarat. De asta vara o vecina pretinde ca am o relatie cu sotul ei. Prima data cand a venit la mine m-a jicnit ... (vezi toată discuția)