avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cesiune (vanzare) autorizatie taxi
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cesiune (vanzare) autorizatie taxi

Salut,

Exista urmatoarea situatie:
1.tatal are autorizatie taxi PFA (Bucuresti)
2.tatal a decedat
3.fiul doreste cesiunea/vanzarea autorizatiei taxi (masina nu este de vanzare, autorizatia este valida, in termen)

Ma poate ajuta cineva cu un sfat - si anume, ce trebuie facut pentru a putea indeplini cerinta de la punctul 3?

Alte discuții în legătură

Declaratie de cesiune xntcristina xntcristina Buna ziua ! In anul 2008 m-am inteles cu admin unei SC sa cumpar de la firma respectiva ( are activitate principala transporturi cu taxiuri ) un autoturism ... (vezi toată discuția)
Atestat traducator matilda2010 matilda2010 obtinere atestat traducator Am terminat Facultatea de Cibernetica Economica la ASE Bucuresti , unde am facut 2 ani limba engleza si Facultatea de Limba si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ma puteti ajuta va rog cu un sfat in legatura cu cesiunea ... Tao4ever Tao4ever Buna ziua! Ma puteti ajuta va rog cu un sfat in legatura cu cesiunea unei promisiuni de vanzare a unei garsoniere? Mai precis, tatal meu a incheiat o ... (vezi toată discuția)