Buna ziua, sunt eleva in clasa a 12-a si am peste 18 ani . M-am hotarat sa plec de acasa insa ai mei nu sunt de acord. lucrurile s-au schimbat deja ... sunt pe punctul de a ma muta. intrebarea mea este? daca va trebui sa mentionez la politie parasirea de domiciliu... parinti mei se pot interesa unde stau ? sau pot apela la un "act" de confidentialitate ceva sa nu se afle adresa mea ?
Sunteti majora, nimeni nu va poate obliga sa faceti lucruri/actiuni impotriva vointei proprii si nici nu va poate "sechestra".Totusi, ganditi-va ca parintii niciodata nu vor dori "raul" pentru un copil.(copil ramane omul cat timp are parintii in viata :yes:).
Este bine sa reganditi (de 100 de ori) cu maturitate actiunea pe care doriti sa o faceti, sa nu va expuneti inutil la pericolele de care erati aparata in caminul parintesc.
Nu este suficienta implinirea varstei pentru a lua lumea in piept, pe cont propriu, cu toate tentatiile, greutatile, esecurile si surprizele (de multe ori neplacute) pe care le ofera solitudinea printre straini.
"MAMA" si/sau "TATA" sunt primele strigate la trezirea din orice cosmar! :kissing:
Nu trebuie sa anuntati nicaieri noul dvs domiciliu. Chiar daca va faceti flotant undeva, cei de la evitenta nu le dau adresa fara acordul dvs.
Anuntati-va parintii ca sunteti bine.
Sper ca aveti din ce va intretine.