Sotul meu a fost instiintat de politie ca i-a fost facuta o plangere penala de catre o vecina; cu aceasta vecina a avut in urma cu o luna de zile o discutie mai aprinsa si tot ea care era in stare de ebrietate a depus dupa o saptamana de la data incidentului , plangerea penala.Sotul ei l-a pus ca martor.Precizez ca, ea a sarit cu un par la bataie si cu greu s-a abtinut sotul sa nu o loveasca. Martori avem 3 vecini de pe strada.; locuim la curte. Sotul s-a prezentat la politie dar politistul care l-a chemat nu i-a luat nicio declaratie..i-a sugerat sa ia legatura cu sotul acesteia si sa-l determine sa-si retraga el declaratia..cu ea nu se poate discuta..Ce putem face in cazul in care nici cu sotul ei nu se poate discuta??!!..politistul a spus ca il asteapta pe sotul meu saptamana aceasta pentru declaratie in cazul in care nu poate discuta cu sotul acesteia..!! poate cineva sa ne spuna cum trebuie sa procedam??? !!!
Sa mearga la politie, sa declare cum au stat lucrurile si cine mai era acolo, in acel moment. Daca este cunoscuta ca o persoana care face scandal precizati acest lucru...si ce persoane ar putea sa confirme.
Daca dumneavoastra nu puteti lua legatura cu ea, sau sotul acesteia, incercati prin intermediul altor persoane.
Lovituri
ioasaf
Am urmatoarea problema : in urma unor neintelegeri pentru un gard intre sotul meu si un alt vecin s-a ajuns la lovituri. Am fost la medicul legist dar nu am ... (vezi toată discuția)