avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SPOR DE CONDUCERE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SPOR DE CONDUCERE

buna ziua am si eu o intrebare, sunt angajat in cadrul unui liceu in functia de administrator patrimoniu .... as dori sa stiu daca as avea dreptul la spor de conducere sau nu si daca da conform care legi? mantionez ca sunt economist cu studii superioare si am in subordine 15 persoane .multumesc frumos !!!
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 18:13, 17 Septembrie 2014
@grigoremarinel

Pentru administratorul financiar (contabil sef) este prev o indemnizatie de cond de maxim 40%., in anexa 4 din Lg 63/2011

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de conducere si de cfp maria-mihaela maria-mihaela Buna seara. Sunt administrator de patrimoniu, cu studii medii, intr-un liceu. Vreau sa stiu daca am in subordine femei de servici, mecanici, portari as putea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie conducere contabil sef CFB CFB Buna ziua, Imi puteti spune un contabil sef (personal contractual) poate primi indemnizatia de conducere de 40% ? Daca da, care sunt reglemantarile legale. (vezi toată discuția)
Ocupare post crysionela crysionela Buna ziua, Ce studii trebuie sa aiba o persoana pentru a ocupa functia de administrator patrimoniu la un liceu? Multumesc ... (vezi toată discuția)