avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită punere in posesie prin executare silita directa
Discuție deschisă în Executare silită

punere in posesie prin executare silita directa

Proprietarul apartamentului in care locuiesc de 5 ani in baza unui contract de comodat,a primit somatie de predare a acestui imobil catre cel care i-a cumparat casa la licitatie.
Pe somatie nu apare numele meu si al celorlalti membri ai familiei mele, care locuim in prezent in aceasta casa.

Ordinul de evacuare al casei expira peste 3 zile.

Intrebare

1 Voi fi evacuat cu familia peste 3 zile cand va veni executorul ptr a preda casa adjudecatarului?

2 Exista vreo procedura legala prin care sa solicit emiterea unei somatii de evacuare si pe numele meu , ca si chirias ?

3 Se poate pune adjudecatarul in posesie imediat, desi eu, ca si chirias nu am fost anuntat sa parasesc casa?

4 Se poate amana punerea in posesie a adjudecatarului ca sa se dea si chiriasului posibilitatea sa paraseasca casa decent, fara forta publica?



Alte discuții în legătură

Somatia de evacuare a unui imobil se trimite si la adresa imobilului ce urmeaza a fi evacuat? district district Casa fiului meu a fost vanduta la licitatie.Fiul este plecat din tara de peste 5 ani. Executorul a trimis o somatie de evacuare a casei si maine va veni ptr ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa evacuez fostul proprietar in urma castigarii unei licitatii? ScarfaceX ScarfaceX Buna Am intrat in posesia (de drept) a unui imobil. Am castigat o licitatie organizata de un executor judecatoresc, au trecut cele 5 zile in care debitorul ... (vezi toată discuția)
Am adjudecat la licitație un imobil executat silit, locuit de rude ale fostului proprietar. cum pot intra în posesie dacă ei nu vor să-l elibereze? lala21 lala21 Bună ziua,am cumpărat un apartament la licitație, am toate actele, dar cine locuiește acolo nu vrea sa părăsească apartamentul(nu sunt foștii ... (vezi toată discuția)