avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cod caen asociatie de locatari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cod caen asociatie de locatari

Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti ce cod caen poate folosi o asociatie de locatari, care are doar CIF pentru a depune declaratia 112 ?
Ce autoritate acorda aceste coduri ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 16:12, 16 Septembrie 2014
Codurile CAEN reprezinta o clasificarea a activitatilor economice desfasurate in Romania. O asociatie de proprietari nu are cod caen intrucat scopul constituirii sale a fost acela al administrarii si gestionarii proprietatii comune. Prin urmare in declaratia 112 nu aveti ce cod caen sa completati.
Se poate d-na avocat sa dati un asemenea raspuns?
Va las pe dvs. sa va documentati si dupa aceea sa rectificati raspunsul dat in prima postare.
De altfel raspunsul il gasiti chiar aici pe forum, in sectiunea as. prop./locatari, deoarece s-a mai discutat acest topic.
www.google.com/url?q=http://...
Ultima modificare: Marți, 16 Septembrie 2014
Adam Grecu, utilizator
Codul CAEN este necesar la completarea declaratiilor si se gaseste in reglementarile fiscale, adica nu trebuie sa-l acorde cineva, asa cum se intreaba in prima postare.
Pentru asociatii de proprietari (si locatari) acest cod se gaseste in capitolul "ALTE ACTIVITATI DE SERVICII" in "94-Activitati asociative diverse", in "949-Alte activitati asociative", in "9499-Activitati ale altor organizatii n.c.a."
Asadar 9499.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen asociatie proprietari cococretzu cococretzu Care este codul CAEN pentru o asociatie de proprietari? Pe acest forum am gasit 9700, insa pe site-ul ANAF apare mentionat codul 9499 ... (vezi toată discuția)
Cod caen stefutza3 stefutza3 Ma intereseaza si pe mine care este noul cod caen al asociatiilor de proprietari. stiu ca pana acu era 9133-alte activitati asociative. (vezi toată discuția)
noul cod caen doina62 doina62 De la 1 iunie s- schimbat cota de fond de risc.Asociatiile de proprietari aveau cod caen 9700( cf atentionarii declaratiei 112).Acum acest cod caen nu mai ... (vezi toată discuția)