avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... se poate schimba materia la bacalaureat??
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

se poate schimba materia la bacalaureat??

buna ziua!! as vrea sa stiu daca pot sa schimb o materie la bacalaureat!?am profil tehnologic si a fost obligatoriu matematica,.am dat bacalaureatul oral si am trecut cu bine, dar scrisul l-am picat tot pe motiv ca nu am invatat!! biologie, romana trec dar matematica nu!!multumesc frumos!!

Alte discuții în legătură

Educație... bacalaureat. mihaitaovidiu34@gmail.com mihaitaovidiu34@gmail.com mihaitaovidiu34@gmail.com Utilizator 23:58, 12 Mai 2018 Salu numele meu este Ovidiu...am 26 de ani și am terminat liceul la frecventa redusa liceu de ... (vezi toată discuția)
Bacalaureat mihaitaovidiu34@gmail.com mihaitaovidiu34@gmail.com Salu numele meu este Ovidiu...am 26 de ani și am terminat liceul la frecventa redusa liceu de masa...precizez că am un handicap grav gradul 1...am dat ... (vezi toată discuția)
Scandalul cu bac-ul la liceul bolintineanu.... Tarzan2012 Tarzan2012 Stimati forumisti,deschid acest subiect cu concluzia ca fiecare sa ne exprimam parerile cu privire la examenele de bacalaureat. Asa cum stiti,zilele trecute ... (vezi toată discuția)