avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Educație... bacalaureat.
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Educație... bacalaureat.



mihaitaovidiu34@gmail.com
Utilizator
23:58, 12 Mai 2018
Salu numele meu este Ovidiu...am 26 de ani și am terminat liceul la frecventa redusa liceu de masa...precizez că am un handicap grav gradul 1...am dat bacalaureatul la profilul real de și eu am învățat pentru umanist...la înscrierea la bacalaureat mi-au spus că nu voi absolvi daca nu voi da bacalaureatul...intrebarea mea este mă pot înscrie să dau bacalaureatul la profilul umanist?daca pe cel dela real le-am picat..și dacă da conform căreia legi?... Liceul este un liceu tehnologic despre materiile de bac ale profilului am aflat decât în ziua inscrieri...cand am spus că nu doresc să dau biologia matematica mi-au spus că voi fi trecut că neabsolvit și nu mi-seva recunoaște terminarea liceului.va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: viorel55 , utilizator 21:26, 13 Iunie 2018
Am citit de doua ori ce ai scris si tot n-am inteles nimic. Vrei sa dai bacul pe profil umanist ? Pai noi avem probleme cu Romana, dupa cate vad eu. Eu zic sa pui mana pe carte, ca nu te vad bine. Ai picat bacul "conform legii" care spune ca cine nu invata, ce sa vezi, nu ia bacul. Asta e legea care te intereseaza.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Iunie 2018
viorel55, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bacalaureat mihaitaovidiu34@gmail.com mihaitaovidiu34@gmail.com Salu numele meu este Ovidiu...am 26 de ani și am terminat liceul la frecventa redusa liceu de masa...precizez că am un handicap grav gradul 1...am dat ... (vezi toată discuția)
Scandalul cu bac-ul la liceul bolintineanu.... Tarzan2012 Tarzan2012 Stimati forumisti,deschid acest subiect cu concluzia ca fiecare sa ne exprimam parerile cu privire la examenele de bacalaureat. Asa cum stiti,zilele trecute ... (vezi toată discuția)
Se poate schimba materia la bacalaureat?? blacksandybel blacksandybel buna ziua!! as vrea sa stiu daca pot sa schimb o materie la bacalaureat!?am profil tehnologic si a fost obligatoriu matematica,.am dat bacalaureatul oral si am ... (vezi toată discuția)