avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Decizia de impunere
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Decizia de impunere

Buna ziua! Ce este de facut in cazul in care nu am primit inca decizia de impunere? Pot merge la ANAF sa-mi spuna ei cat am de platit, si in consecinta sa platesc?
Cel mai recent răspuns: PsihologSaracescuMonica , utilizator 20:47, 28 Septembrie 2014
Banuiesc ca este vorba de sumele de regularizare la anul 2013.
In mod normal,ar fi trebuit sa fie prelucrate declaratiile,dar cel mai sigur mergeti la ei.
Puteti efectua platile si dupa calculele facute de dvs.sau contabil.
Buna ziua! Da este vorba despre regularizarea sumelor din anul 2013. Voi merge si la ei sa-i intreb daca au apucat sa-mi trimita ceva...poate s-a ratacit pe drum. Multumesc frumos!
E posibil sa primiti plicul acasa chiar si prin octombrie.
Am fost la ei si este posibil sa imi dea amenda ca nu am primit decizia la timp. Ca cica nu m-ar fi gasit acasa. Este aiurea ca mi-o putea lasa in cutia postala. Am cerut duplicat, am platit pe tot anul si acum ar trebui sa sa astpt sa primesc acasa plicul penalizarile. Vreau sa fiu corecta, dar nu am cu cine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de regularizare andreigabriela23 andreigabriela23 Sunt inregistrata fiscal pentru activitate de traducere si interpretare din Septembrie 2013. Conform deciziei de impunere pe respectivul an mi-am platit ... (vezi toată discuția)
Amenda cnair nu a ajuns in cutia postala Bv-Adi Bv-Adi Am gasit un aviz postal in cutie.la posta mi-au zis sa merg acasa ca a doua zi voi gasi plicul in cutia poștală.nu s-a intamplat asa.plicul nu a aparut si la ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu fara nicio instiintare prealabila???? adria_bd adria_bd Buna ziua, As dori un sfat in urmatoarea chestiune: pe 6.01.2010 am primit un plic recomandat de la Administratia Finantelor Publice Brasov, in interior se ... (vezi toată discuția)