Buna ziua! Ce este de facut in cazul in care nu am primit inca decizia de impunere? Pot merge la ANAF sa-mi spuna ei cat am de platit, si in consecinta sa platesc?
Banuiesc ca este vorba de sumele de regularizare la anul 2013.
In mod normal,ar fi trebuit sa fie prelucrate declaratiile,dar cel mai sigur mergeti la ei.
Puteti efectua platile si dupa calculele facute de dvs.sau contabil.
Buna ziua! Da este vorba despre regularizarea sumelor din anul 2013. Voi merge si la ei sa-i intreb daca au apucat sa-mi trimita ceva...poate s-a ratacit pe drum. Multumesc frumos!
Am fost la ei si este posibil sa imi dea amenda ca nu am primit decizia la timp. Ca cica nu m-ar fi gasit acasa. Este aiurea ca mi-o putea lasa in cutia postala. Am cerut duplicat, am platit pe tot anul si acum ar trebui sa sa astpt sa primesc acasa plicul penalizarile. Vreau sa fiu corecta, dar nu am cu cine.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.