avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda CNAIR nu a ajuns in cutia postala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda CNAIR nu a ajuns in cutia postala

Am gasit un aviz postal in cutie.la posta mi-au zis sa merg acasa ca a doua zi voi gasi plicul in cutia poștală.nu s-a intamplat asa.plicul nu a aparut si la a 2a discutie am aflat ca ar fi o amenda cnair.daca nu primesc amenda că plicul s-a ratacit ca sa platesc iar la posta nimeni nu stie nimic ce e de facut ca sa nu primesc de la anaf instintarea de plata,in ideea de a putea plăti la jumatate amenda.multumesc ptr sfaturi.
Cel mai recent răspuns: Mihai Law Office , Avocat 21:39, 24 Octombrie 2023
Mergeti la circa financiara si intrebati despre amenda. In mod normal, ar trebui sa le apara in sistem la numele dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizia de impunere PsihologSaracescuMonica PsihologSaracescuMonica Buna ziua! Ce este de facut in cazul in care nu am primit inca decizia de impunere? Pot merge la ANAF sa-mi spuna ei cat am de platit, si in consecinta sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca am primit o amenda de rovinieta prin posta si ... valentinol89 valentinol89 Buna ziua, daca am primit o amenda de rovinieta prin posta si nu a fost lasata cu confirmare de primire ( a fost lasata deasupra cutiilor postale si am gasit o ... (vezi toată discuția)
Amenda primita la adresa gresita. Klara77 Klara77 Buna seara , am o problema legata de primirea unei amenzi la o adresa anterioara celei din buletinul actual . Mai exact . In septembrie 2021 , deoarece ... (vezi toată discuția)