avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, daca am primit o amenda de rovinieta prin ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, daca am primit o amenda de rovinieta prin posta si ...

Buna ziua, daca am primit o amenda de rovinieta prin posta si nu a fost lasata cu confirmare de primire ( a fost lasata deasupra cutiilor postale si am gasit o de abia astazi 14.02.2023) avand stampila de posta 05.01.2023 si avizat 06.01.2023 pot plati jumatate din cuantumul amenzii sau trebuie achitata integral? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:57, 14 Februarie 2023
Din pacate nu aveti cum sa faceti dovada contrara a celor mentionate pe plic astfel ca nu mai sunteti in termenul de 15 zile.
Ati depasit termenul legal de plata de 15 zile si nu puteti proba unde si cand ati gasit corespondenta
Trebuie sa achitati integral amenda aplicata
Solocitati la oficiul postalsa vi se comunice corespondenta direct in cutia postala.
Asigurati-va cutia postala cu sistem inchidere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda primita la adresa gresita. Klara77 Klara77 Buna seara , am o problema legata de primirea unei amenzi la o adresa anterioara celei din buletinul actual . Mai exact . In septembrie 2021 , deoarece ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta PauLa și Sabina PauLa și Sabina Buna ziua! În data de 11 04 2018 a fost lasat in posta un plic cu amenda pentru rovinieta. Am găsit plicul in data de 13 04 2018,prin urmare au trecut cele ... (vezi toată discuția)
Proces-verbal de amenda pus in cutia postala prettydaniola prettydaniola Poate fi nerespectarea procedurii de comunicare a unui p.v de amenda motiv de anulare in instanta? Am primit o amendă de la poliția locală sector 2 care a ... (vezi toată discuția)