avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amenda rovinieta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amenda rovinieta

Buna ziua!
În data de 11 04 2018 a fost lasat in posta un plic cu amenda pentru rovinieta. Am găsit plicul in data de 13 04 2018,prin urmare au trecut cele 48 de ore prin care puteam sa plătesc jumătate de amenda.Contraventia a fost săvârșită la data de 27 12 2017 iar constatarea s-a făcut în data de 13 03 2018,proprietarul masinii este fratele meu care este plecat din tara. Ce pot face in situatia asta?Nu erau obligați să inmaneze cuiva plicul,sa semneze cineva pentru primirea lui?Cum mai beneficiez de cele 48 de ore?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:11, 17 Aprilie 2018
Procedura de comunicare corespondenta prevede mai multe variante inclusiv lasarea corespondentei in cutia postala
In situatia data va revine obligatia sa achitati amenda la valoarea fara facilitatea achitarii la jumatate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta primita cu intarziere ContSters445935 ContSters445935 Buna ziua! Se pare ca la data de 05.08.2017 am circulat fara a avea rovinieta cumparata (nu mi-am dat seama). Am primit astazi in cutia postala un plic cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca am primit o amenda de rovinieta prin posta si ... valentinol89 valentinol89 Buna ziua, daca am primit o amenda de rovinieta prin posta si nu a fost lasata cu confirmare de primire ( a fost lasata deasupra cutiilor postale si am gasit o ... (vezi toată discuția)
Am fost amendat pentru ca am circulat pe dn fara rovinieta toni az toni az Am circulat pe dn-1 fara rovinieta, prin luna august 2011. Am fost prins si s-a intocmit proces verbal de constatare a contraventiei (PVCC). Specific ca de ... (vezi toată discuția)