avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sechestru al politiei pe bunurile chiriasului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sechestru al politiei pe bunurile chiriasului

Buna ziua,

am un contract de chirie inregistrat la ANAF cu o societate comerciala, eu fiind persoana fizica. Societatea comerciala este anchetata de aproximativ o luna de catre politie pentru mai multe infractiuni. Ancheta cred ca este in curs si s-a pus sechestru pe toate bunurile societatie iar intrarea in imobilul in care isi avea sediul(proprietatea mea) a fost sigilata.
Ce pot face pentru a avea acces in imobil(vine iarna, se poate sparge o conducta etc)? Societatea poate plati in continuare chiria desi este anchetata si cu sechestru? Pot invoca forta majora pentru a rezilia contractul cu chiriasul?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:24, 17 Septembrie 2014
Depuneti o cerere la politie sau la parchet si sa luati numar de inregistrare.
Le puteti cere sa ridice bunurile de acolo.

Daca societatea plateste chiria in continuare bunurile sechestrate vor ramane acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru anaf pe masina veronicapopa veronicapopa Societatea pe care o administrez are datorii de 25.000 lei la stat. ANAF mi-a pus sechestru asigurator pe masina, iar politia m-a oprit in trafic si mi-a luat ... (vezi toată discuția)
Cotract de inchiriere cu chiria neplatita TraianValer TraianValer SUNT persoana fizica si am dat in chirie unei societati comerciale un spatiu , cu contract de inchiriere inregistrat la administratia financiara. Dupa un timp ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am un spatiu comercial inchiriat unei societati comerciale. ... AmiNiculae1 AmiNiculae1 Buna ziua, Am un spatiu comercial inchiriat unei societati comerciale. Exista contract de inchiriere semnat de ambele parti, este inregistrat la Anaf. In ... (vezi toată discuția)