avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Legalizarea sentintei de divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Legalizarea sentintei de divort

Buna ziua ,am nevoie de o copie a sentintei de divort(definitiva si irevocabila) si am inteles ca la notar nu se mai face.Iar la tribunal la arhiva "doamna" de acolo (toata crizata) mi-a spus ca ei nu legalizeaza ci imi face o alta copie a sentintei definitive si irevocabile(fara stampila conform cu originalul) pt care trebuie sa fac cerere.Mentionez caci mie imi trebuie o copie (legalizata) pe care sa imi scrie conform cu originalul pt intabularea unei case.Ce sa fac?La cine sa merg caci imi vine sa dau in cap cuiva.Nimeni nu stie sa iti spuna nimic folositor ci doar sa urle!!!
~ Conținut șters la cerere ~
Nu s-au legalizat la notar cred ca niciodata.
Dvs faceti o solicitare la instanta de legalizare a unei copii cu formula definitiva si irevocabila.. daca aveati ceva mai multa rabdare ati fi reusi sa va intelegeti cu doamna de la arhiva.
Mergeti la instanta care a fost investita cu solutionarea acestui proces de divort, cu cerereaa postata mai sus. Cu rabdare, se rezolva.
Ar trebui sa aveti afisat la Registratura ori Arhiva instantei respective despre actele necesare, programul de primiri/eliberari si daca nu stiti unde sa cititi, intrebati un jandarm.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta definitiva yvon yvon Buna ziua, in data de 08.06.2011 ar fi 30 de zile de la primirea sentintei de divort (a fost apel). Daca nu se face recurs la ea, in ce conditii pot obtine ... (vezi toată discuția)
Copie legalizata Vasile Rascanu Vasile Rascanu Scuzati-mi intrebarea, eu o consider stupida, dar asa mi s-a spus de catre un notar acreditat : Copia legalizata a unul ceritificat de divort se face numai la ... (vezi toată discuția)
Scoaterea din tara a copilului minor dupa divort ioanac76 ioanac76 In urma divortului copilul minor mi-a fost incredintat mie prin hotarare definitiva si irevocabila.Pentru a parasi teritoriul Romaniei am nevoie de ... (vezi toată discuția)