avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salariu pe luna iulie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salariu pe luna iulie

Buna ziua.As avea si eu nevoie de ajutor in a mi se calcula salariul pe luna iulie.am pe cartea de munca minimul pe economie , dar in mana luam 1000 ron.In luna iulie am fost in concediu de odihna 2 saptamani, adica 10 zile.si 2 saptamani le-am lucrat.Sefa mea mi-a calculat 2 saptamani lucrate platite din 1000 ron si cele 2 saptamani de concediu la sarariul de pe cartea de munca. Eu am gasit pe internet ca salariul minim pe economie a crescut de la 1 iulie la 900 , sefa mea mi-a zis ca din august a crescut la 900 lei.As vrea sa stiu exact cati bani asa avea de luat pe luna iulie cat mai urgent.va multumesc.

Alte discuții în legătură

Calcul concediu odihna +concediu prenatal Cristina 87 Cristina 87 Bună ziua.as dori va rog sa îmi calculeze cineva pe luna iulie cât ar fi trebuit să iau salariul în mana.lucrez cu salar minimum pe economie de 1900 lei ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza indemnizatia co? ContSters231812 ContSters231812 Buna seara, Va rog frumos daca se poate sa-mi spuneti, cum se calculeaza indemnizatia concediului de odihna in situatia in care angajatul nu are un an vehime ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ContSters436518 ContSters436518 Am nascut in luna aprilie pe 27(prematur). Am intrat in concediu prenatal pe 30 martie. As dori sa stiu cum se calculeaza lunar salariul in perioada pre si ... (vezi toată discuția)