avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua

Am nascut in luna aprilie pe 27(prematur). Am intrat in concediu prenatal pe 30 martie. As dori sa stiu cum se calculeaza lunar salariul in perioada pre si postnatal . Inainte de a naste luam 1000 lei lunar. Apoi 850 , 900, 910....Inclusiv ultimul salariu inainte de a depune actele pt indemnizatie,a fost de 920 de lei. In perioada dinainte sa intru in prenatal am mai avut si medical datorita mediului in care imi asigurau ei conditii de munca (foarte greu de suportat )Mentionez ca am lucrat din 2013,cunorma intreaga,salariu minim pe economie. Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal - pasi mihaelapintea mihaelapintea Buna ziua , As dori sa imi spuneti care sunt pasii ( ce documente ) pe care ar trebui sa ii urmez in vederea intrarii in concediu prenatal si pentru ... (vezi toată discuția)
Calcul prenatal si ccc Aura777 Aura777 Buna ziua. As vrea sa stiu, va rog, cum se calculeaza indemnizatia de maternitate si de crestere copil, avand in vedere ca luna nasterii (octombrie) va fi ... (vezi toată discuția)
Prenatal - cat mai repede ioana dimassi ioana dimassi Buna ziua, Am urmatoarea intrebare cum se calculeaza indemnizatia pentru concediu prenatal si daca ma afecteaza cumva daca vreau sa intru cat mai ... (vezi toată discuția)