Bună ziua.as dori va rog sa îmi calculeze cineva pe luna iulie cât ar fi trebuit să iau salariul în mana.lucrez cu salar minimum pe economie de 1900 lei .în luna iulie am intrat în concediu de odihna de pe data de 4 iulie pana pe data de 18 iulie,de pe 19 iulie intrând în concediu pre natal. Cat ar fi trebuit sa iau salariul pe toată luna?mie contabila mi a calculat 1018 nici măcar minimum pe economie nu iau sau cum??
Calcul salar
Cristina 87
Bună dimineața. Lucrez la o firma particulara și sunt platita cu o luna în urma cu minimum pe economie.sunt insarcinata si de pe data de 4 iulie sunt în ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.