avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Calcul concediu odihna +concediu prenatal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Calcul concediu odihna +concediu prenatal

Bună ziua.as dori va rog sa îmi calculeze cineva pe luna iulie cât ar fi trebuit să iau salariul în mana.lucrez cu salar minimum pe economie de 1900 lei .în luna iulie am intrat în concediu de odihna de pe data de 4 iulie pana pe data de 18 iulie,de pe 19 iulie intrând în concediu pre natal. Cat ar fi trebuit sa iau salariul pe toată luna?mie contabila mi a calculat 1018 nici măcar minimum pe economie nu iau sau cum??

Alte discuții în legătură

Calcul salar Cristina 87 Cristina 87 Bună dimineața. Lucrez la o firma particulara și sunt platita cu o luna în urma cu minimum pe economie.sunt insarcinata si de pe data de 4 iulie sunt în ... (vezi toată discuția)
Calcul co+ c prenatal Cristina 87 Cristina 87 Buna seara.va rog sa ma ajutati sunt insarcinata in 37 saptamani si mi se pare ca seful+contabila își cam bat joc de mine.am avut probleme la serviciu in ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil si prenatalul Piccolina83 Piccolina83 Buna ziua, as vrea sa stiu cum se face calculul pt indemnizatia de crestere copil, cu noua lege, in conditiile in care as intra in concediu de risc sarcina ... (vezi toată discuția)