avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Calcul co+ c prenatal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Calcul co+ c prenatal

Buna seara.va rog sa ma ajutati sunt insarcinata in 37 saptamani si mi se pare ca seful+contabila își cam bat joc de mine.am avut probleme la serviciu in timpul sarcinii...am chemat itm-ul etc....am salariul 1900 minim pe economie. În luna iulie 2,3.07 am lucrat normal cu norma de 8 ore( dar indiferent cate ore am lucrate lunar in mana luam tot 1162 net).de pe 04.07-18.07 concediu odihna și de pe 19.07 pana pe 31 concediu prenatal. As dori sa știu cum se calculează deoarece ei nu îmi dau sa semnez un stat de plata sa văd și eu ce calcul au făcut de le a dat ca am de luat 1018 lei....Nici măcar cât luam minimul înainte. ..Mă scuzați pt deranj și v as fi recunoscătoare dacă m ați putea ajuta.o seara placuta!

Alte discuții în legătură

Concediu maternitate Simona Tiganus Simona Tiganus Bună ziua. Sunt însărcinată și am întrat în concediu. Vreau sa știu câti bani primesc în concediu, având salariu minim pe economie 1900,cu 8 ore? Se ... (vezi toată discuția)
Salariu pe luna iulie macoveimagda macoveimagda Buna ziua.As avea si eu nevoie de ajutor in a mi se calcula salariul pe luna iulie.am pe cartea de munca minimul pe economie , dar in mana luam 1000 ron.In ... (vezi toată discuția)
Neplata darilor catre stat utilizatoare2011 utilizatoare2011 Buna ziua, Sunt angajata a unei societati comerciale din octombrie 2007.Din septembrie 2009 nu s-a mai platit nimic catre stat,nici macar partea ... (vezi toată discuția)