avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Calcul salar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Calcul salar

Bună dimineața. Lucrez la o firma particulara și sunt platita cu o luna în urma cu minimum pe economie.sunt insarcinata si de pe data de 4 iulie sunt în concediu de odihna iar de pe 19 iulie am intrat în concediu pre natal. As dori sa știu pana când as mai lua salariul net și de pe ce data 85% din brut pentru concediu pre natal ?eu salariul îl iau pe data de 10 și 25 ale lunii. Sper sa mă lămuriți deoarece am avut probleme cu patronul pe toată perioada sarcinii s-a ajuns și la itm și o sa încerce sa mă fraiereasca sigur.Mulțumesc și o zi bună.

Alte discuții în legătură

Calcul concediu odihna +concediu prenatal Cristina 87 Cristina 87 Bună ziua.as dori va rog sa îmi calculeze cineva pe luna iulie cât ar fi trebuit să iau salariul în mana.lucrez cu salar minimum pe economie de 1900 lei ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal biasro biasro buna ziua, va rog sa ma lamuriti intr-o problema. Sunt insarcinata in 21 de saptamani si doctorul care-mi supravegheaza sarcina datorita unor probleme pe care ... (vezi toată discuția)
Concediere in timpul sarcinii? MihaelaBog MihaelaBog Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca se poate concedia o angajata in cazul in care a anuntat firma ca este insarcinata?Iar daca firma isi va inchide ... (vezi toată discuția)