avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Vanzare masa lemnoasa
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Vanzare masa lemnoasa

Buna ziua,

Lucrez la o fundatie care se ocupa de protectia mediului. In una din padurile detinute de fundatie se doreste taierea unor arbori si replantarea altora care corespund tipului de padure. Arborii taiati se doresc a fi vanduti. Intrunim toate conditiile penntru taiere, suntem arondati si unui OCOL, dar as vrea sa stiu cum putem face vanzarea acestor arbori. Ce conditii sunt?

Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 23:39, 25 Septembrie 2014
nu e nimic specific pentru ong-uri, se aplica aceleasi reguli privind vanzarea lemnului ca la firme. subiectul isi gaseste locul in alta sectiune a forumului.
Ce e de subliniat este ca, in functie de cantitate si de repetitivitatea unor asemenea taieri si vanzari, se poate discuta daca sumele incasate ar trebui considerate sau nu rezultat al unei activitati economice. din relatarea Dvs. succinta inclin sa cred ca nu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren impadurit: aplicabilitatea regimului silvic vasilica05 vasilica05 Buna ziua .Am o padure de salcami care sunt de peste 80 de ani ,se poate sa-i tai la ras ? sI daca sunt obligata sa dau padurile in paza ocolului silvic..Si ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare padure Hamarsold100 Hamarsold100 Eu am o padure de 100 de ha, are in jur de 30000 de mc de lemn, pretul metrului cub de lemn este de 200-450 de lei, deci padurea mea ar fcae minim 6000000 de ... (vezi toată discuția)
Toaletare/taiere copaci drum judetean Lulica Lulica Buna ziua As dori, daca stie cineva, sa-mi spuna si mie cine se ocupa cu taierea/toaletarea copacilor aflati pe marginea unui drum judetean (exceptand hotii ... (vezi toată discuția)