avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj absolvent liceu
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj absolvent liceu

Buna ziua,
Daca am absolvit liceu anul acesta si nu am depus actele pentru somaj in 60 de zile de la data absolvirii mai am dreptul la somaj ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:38, 17 Septembrie 2014
1. Incercati la Agentia de Somaj dar nu crede ca va aproba deoarece legea spune ca trebuie sa va inregistrati in 60 de zile calendaristice de la data absolvirii.

2. Parerea mea este ca termenul de 60 de zile este unul rezonabil si aveati tot timpul sa va inregistrati.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Septembrie 2014
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de somaj pentru absolvent de master Loredana_84 Loredana_84 Poate un absolvent de master sa beneficieze de indemnizatie de somer (daca depune actele in termen de 60 zile de la absolvirea formei de invatamant), atata ... (vezi toată discuția)
Am terminat liceul, pot beneficia de somaj Razerica Razerica Buna ziua ma intereseaza ce am nevoie pentru a beneficia de ajutorul de somaj am terminat clasa 12a nu am luat bacul pentru ca am corigenta la romana si mate ... (vezi toată discuția)
Somajul o problema pentru elevii care nu au luat bacalaureatul addynutza addynutza sora mea a terminat clasa a XII si nu a luat bacalaureatul nici prima nici a doua oara,a fost azi sa-si depuna dosarul de somaj dar nu i l-au primit pe motiv ... (vezi toată discuția)