avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Comercializare produse din tutun
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Comercializare produse din tutun

Buna ziua,
As dori sa aflu mai multe informatii despre declaratiile care trebuie depuse in cazul unei societati care comercializeaza produse din tutun in cadrul unui magazin ce apartine societatii respective. Mentionez faptul ca firma respectiva nu are ca obiect de activitate comertul cu tutun, ci are expus un stand cu tigari in zona casei de marcat. Sunt si alte schimbari de care ar trebui sa tin cont? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Casa de marcat in plus? discreta2910 discreta2910 Buna ziua, eu am o afacere cu rochii de mireasa si as vrea sa mai deschid un magazin cu bauturi (bere), cola, fanta, tigari si sandwisuri. As vrea sa stiu care ... (vezi toată discuția)
Inregistrare casa de marcat lavloresz lavloresz Buna ziua, Tocmai astept sa imi iasa actele de la Registrul Comertului al Srl-ului infiintat cu 2 asociati, respectiv eu si mama.Activitatea principala este ... (vezi toată discuția)
Inchiriere termen scurt fara punct de lucru - cod caen stand electronice madoxmdx madoxmdx Buna ziua, Tocmai am incheiat un contract cu un lant comercial pentru amplasare stand prezentare si vanzare produse. Contractul este incheiat pe 30 zile si se ... (vezi toată discuția)