avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare casa de marcat

Buna ziua,

Tocmai astept sa imi iasa actele de la Registrul Comertului al Srl-ului infiintat cu 2 asociati, respectiv eu si mama.Activitatea principala este comert cu amanuntul al produselor alimentare si nealimentare, tutun si bauturi alcoolice.
Am cateva nelamuri legate de inregistrarea casei de marcat : ce pasi trebuie sa urmez dupa ce primesc actele firmei si fac stampilele? trebuie sa cumpar inainte casa de marcat si cantarul pentru magazin si apoi trebuie sa merg la finante sau ce trebuie mai exact sa fac?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:36, 23 Mai 2013
Dupa ce aveti toate actele gata si aveti declarat la registrul comertului si locul (punctul de lucru) unde o sa vindeti efectiv, mergeti la firma de unde cumparati casa de marcat si ei va ajuta si cu actele pentru dosarul de fiscalizare a casei de marcat pe adresa de la punctul de lucru pe care-l veti depune la finante. Nu incepeti sa vindeti fara sa aveti fiscalizata casa de marcat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschiderea unui magazin Andreea-Adriana Andreea-Adriana Buna ziua, as dori sa stiu si eu care sunt pasi de urmat pentru a deschide un magazin cu produse nealimentare. Actele firmei sunt gata am si gasit spatiul ... (vezi toată discuția)
Comert in targuri si oboare andymury andymury Am un SRL, cu obiectul principal de activitate Baruri si alte activitati de comercializare... (cod caen 5630), am certificatul constatator pentru punct de ... (vezi toată discuția)
Deschidere magazin mixt gabygrass gabygrass Buna ziua va rog frumos puteti sa-mi spuneti daca am o intreprindere familiala deschisa pe agricultura inclusiv culturi de legume pot deschide un magazin mixt ... (vezi toată discuția)