avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Problema de etica
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Problema de etica

Daca seful dvs. v-ar interzice sa va prezentati intr-un dosar in care sunteti parat, si sa nu faceti nici un fel de aparari, cum ati proceda? As vrea pareri sincere, nu teorii, pentru ca trebuie sa fim realisti, daca nu iti permiti sa iti pui slujba in pericol, ce alta metoda mai poti sa alegi? Daca mi-as fi facut apararile, instanta ar fi respins in mod cert actiunea indreptata asupra mea, pentru ca am anumite informatii despre care aceasta nu ar putea sti decat daca i le-as invedera eu. Astept opinii...
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 01:53, 23 Mai 2009
vedeti art. 261 indice 1 , alin 1-impiedicarea participari la p roces
Cred ca sunt necesare mai multe explicatii din partea dvs.
V-a impiedicat, bunaoara, sa va angajati un avocat pe care sa-l trimiteti in proces cu informatiile necesare!? Cum adica v-a impiedicat sa va aparati?
romascanu a scris:

Cred ca sunt necesare mai multe explicatii din partea dvs.
V-a impiedicat, bunaoara, sa va angajati un avocat pe care sa-l trimiteti in proces cu informatiile necesare!? Cum adica v-a impiedicat sa va aparati?

:confused:pai, daca am scris la sectiunea functionarilor publici ce as putea sa fiu? Si sunt si consilier juridic, mai exact, EU reprezint institutia in instanta
studentica a scris:

vedeti art. 261 indice 1 , alin 1-impiedicarea participari la p roces

Pe asta l-am vazut demult, ce vad eu daca il invoc acum, probabil desfacerea contractului de munca. Daca cineva nu te mai vrea, chiar daca nu are motive, gaseste...
Ati spus ca vreti pareri sincere.Daca v-as spune ca eu mi-as fi dat demisia?
Dumneavoastra stiti mai bine in ce consta acele informatii-care v-ar fi plasat in afara calitatii de parat.
Daca sunt de natura celor care incalca secretul profesional sau altceva...
Ati spus ca nu vreti sa va puneti slujba in pericol,probabil ca aceasta este mai importanta si atunci alegeti sa suportati consecintele.
Desigur vorbesc cu usurinta,neavand niciodata calitatea de functionar public.

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate?urgent cola cola eu cola sunt reclamant in proces impreuna cu toti membrii de sindicat , inclusiv persoanele din conducerea institutiei .Obiect:suplimentul postului, treptei de ... (vezi toată discuția)
Anexa la fisa de post krisstta krisstta Sunt functionar public intr-o institutie din administratia publica. Doresc sa supun atentiei dvs. urmatoarea situatie: - in cadrul unei directii sunt doua ... (vezi toată discuția)
Examen de intrare in randul consilierilor juridici sau avocatilor stagiari bcfbmv bcfbmv Buna Ziua, Spuneti-mi va rog, cum se face dupa absolvirea Facultarii de Drept, ce examen se sustine? De consilier juridic debutant sau se poate si de ... (vezi toată discuția)