avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Reactivare societate inactiva fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Reactivare societate inactiva fiscal

Buna ziua.
Am o societate care a fost declarata inactiva conf Ord.819/2008.
Ce trebuie sa fac pentru a o reactiva, care sunt pasii de urmat.
Va multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 16:16, 17 Septembrie 2014
Pentru a fi reactivaţi, contribuabilii declaraţi inactivi, potrivit art. 781 alin. (1) lit. a), b) sau c) din Codul de procedură fiscală, trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:

a) să îşi îndeplinească toate obligaţiile declarative prevăzute de lege;
b) să nu înregistreze obligaţii fiscale restante;
c) organele fiscale să constate că aceştia funcţionează la domiciliul fiscal declarat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inactivitate fiscala hilux hilux Buna ziua, pot infiinta o noua societate cu inca 2 actionari daca in cazierul fiscal am inscrise fapte deoarece la o societate unde sunt unul din cei 2 ... (vezi toată discuția)
Societate fara acte contabile.ce-i de facut? ela david ela david Societatea infiintata in 2010. Functioneaza 1-2 luni, se depun declaratiile corespondente actualei D112...si cam atat....Contabila plecata din tara, nu tu ... (vezi toată discuția)
Contribuabil inactiv vedea vedea Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti daca in conformitate cu ordinul ANAF 819/2008 , privind declararea contribuabililor inactivi , daca nu depun la doua termene ... (vezi toată discuția)