Am doua contracte de credit in verificare la ANPC, unul din ele este la BCR.Nu stiu daca este intamplare sau consecintele verificarii dar astazi am fost contactat de un reprezentant BCR care sustinea ca a scazut indicele EURIBOR si nu mai stiu ce si imi va scadea rata de la 320E la250 E si ma asteapta in agentie sa semnez un act aditional fara modificarea termenilor contractuali .> Precizez ca nu am primit inca solutionarea cercetarii de la ANPC la cele doua contracte ! Va rog un punct de vedere. Va multumesc !
Totusi...mergeti la agentie si vedeti daca va dau un exemplar, sa il studiati acasa. Apoi consultati un avocat.
Cele mai mari sanse sunt sa fie tot in favoarea lor.
Nimic nu e intamplator.. sigur au influentat si cel de la protectie.. trebuie sa fiti f atent, nu semnati daca e ceva ce nu intelegeti.
Mai e ceva.. ca a scazut euriborul, nu trebuie sa semnati nimic, ci doar va instiinteaza. Doar scaderea indicelui nu face totusi ca rata sa scada 70 de euro.
Dvs de ce v-ati plans protectiei ?
Eu as zice ca daca aveti contractul sa mergeti cu el la avocat si sa identifice clauzele abuzive si apoi sa mergeti eventual impreuna sa vedeti ce act aditional au pregatit, desi.. " fara modificarea termenilor contractuali" nu inseamna ca e de bine.