avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1235 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casatorie intre romanca si albanez,ce drepturi are ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casatorie intre romanca si albanez,ce drepturi are cetateanul albanez in Anglia

Buna ziua,
Sunt cetateanca romanca si de curand o sa ma casatoresc cu un cetatean albanez. Eu acum sunt in Anglia, "lucrez" ca au pair. Peste cateva luni termin contractul si vreau sa-mi gasesc un loc de munca si sa ma stabilesc aici. Sotul meu (cand va deveni) poate sa obtina toate drepturile mele fara cetatenie romaneasca? poate sa stea si sa lucreze legal si in regula cu actele in anglia? ce trebuie sa fac? va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 17 Septembrie 2014
ContSters331198, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters330712 , utilizator 19:56, 17 Septembrie 2014
asta-i buna..
albanezii nu sunt romani ca sa aiba aceleasi drepturi si obligatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Căsătorie între un cetățean albanez cu o romanca, drepturi ulterioare Zosim Ina Zosim Ina As vrea sa întreb : Dacă un cetățean Albanez se căsătorește cu o cetățeancă rominca , după căsătorie el doar nu poate primi cetățenie dar vreau ... (vezi toată discuția)
Casatorie in uk kryysa kryysa Impreuna cu prietenul meu suntem in UK de mai bine de jumatate de an. El este student si a obtinut YC iar eu lucrez ca au-pair live in. Dorim sa ne casatorim ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean albanez teo87 teo87 Buna ziua ma numesc teodora si sunt logodita cu un cetatean albanez de un an jumatate, locuim amandoi in Anglia momentan dar am vrea sa oficiem casatoria in ... (vezi toată discuția)