avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Restituire indemnizatie copil acordata necuvenit
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Restituire indemnizatie copil acordata necuvenit

In data de 17.09.2014 am primit o decizie de la Agentia judeteana pentru plati si inspenctie sociala Prahova cu privire la faptul ca trebiue sa restitiu in termen de 15 zile indemnizata de crestere copil aferenmta lunilor mai si iunie (1225 ron).
Tin sa mentionez sotia s-a angajat in acea perioada (inainte de expirarea celor 2 ani de concediu de maternitate) si a depus dosarul aferent la primaria localitatii.
Avand in vedere discutiile despre aprobarea legii amnistiei fiscale pentu mamele care au primit drepturi necuvenite considerati ca ar trebui sa restitui suma sau exista o cale de a contesta decizia?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:17, 14 Noiembrie 2014
Daca primiti raspuns de la AJPIS , rugamintea mea este daca este posibil sa-l postati si in Forum ca sa vedem ce argumente au cei de la AJPIS cu privire la problema ridicata.
am depus cererea insa AJPIS mi-au spus ca inca nu au primit normele metodologice pentru aplicarea legiisi ca trebuie sa astept raspuns din partea lor.
Intr-adevar, normele/intructiunile prevazute de lege nu au aparut pana astazi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amnistia fiscala pentru mame ursu felicia ursu felicia Buna ziua, Am primit ieri o hartie de la Agentia Pt Plati si Inspectie Sociala prin care imi comunicau ca a fost respinsa cererea de scutire de la plata a ... (vezi toată discuția)
Amnistie fiscala mariantonietta mariantonietta Buna Ziua, Referitor la amnistia fiscala ,vreau sa va intreb daca sunt scutita la returnarea indemnizatiei de crestere copil. In luna acesta am aflat ca ... (vezi toată discuția)
Amnistie mame ancas11 ancas11 Buna ziua, Ma numesc Anca . In anii 2011-2012 am fost in concediu de crestere copil, si am realizat venituri suplimentare supuse impozitului din ... (vezi toată discuția)