avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... CINE POATE AVEA CALITATEA DE CESIONAR?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

CINE POATE AVEA CALITATEA DE CESIONAR?

In cazul unei Intreprinderi Individuale pe caen 6832 - Administrarea imobilelor pe baza de comision sau contract,respectiv administrator al unei asociatii de proprietari... aceasta II poate incheia cu asociatia un contracyt de cesiune de creanta pentru o datorie a unui tert fata de asociatie? si daca da, in cazul unei actiuni in justitie de catre II impotriva tertului, de la ce data se pot cere dobanzi? de la data dobandirii dreptului de cesiune sau de la data de cand e dator tertul?
Cel mai recent răspuns: Novac Razvan , Consilier juridic 22:01, 17 Septembrie 2014
eu voi sttudia problema ..dar pare ca doriti sa faceti o hotie

cum adica dvs doriti sa cumparati si sa REALIZATI o creanta a unui amarat din bloc

imi pare o escrocherie...dar studiez problema si revin
nu este o hotie..daca conducerea asociatiei este de acord sa scape de restantieri in acest mod, fara a mai apela si plati avocati si sa astepte luni de zile in instanta, nu vad care e hotia....
e de discutat delegatia si competenta celui care semneaza contractul..

si gata..prapaditi casele amaratilor
Ultima modificare: Miercuri, 17 Septembrie 2014
ContSters330712, utilizator
pai care e diferenta daca "prapadeste casa amaratilor" o intreprindere individuala, sau "prapadeste casa amaratilor" asociatia?!?!?!?!?! banii oricum trebuie recuperati...
diferenta ar putea consta in lipsa de profit a cesiunii

ca tot e asociatia nonprofit

Alte discuții în legătură

Cine poate avea calitatea de cesionar? Novac Razvan Novac Razvan In cazul unei Intreprinderi Individuale pe caen 6832 - Administrarea imobilelor pe baza de comision sau contract,respectiv administrator al unei asociatii de ... (vezi toată discuția)
Cesiune de creanta Miliare Miliare As dori sa intreb un specialist in legislatie (avocat, jurist etc) daca cesiunea de creanta poate fi utilizata de catre asociatiile de proprietari (persoana ... (vezi toată discuția)
Judecator sindic lovirel lovirel Am o datorie către asociația de proprietari, asociația a încheiat un contract de cesiune de creanță cu o firmă care este în faliment (ce până în ... (vezi toată discuția)