avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensia de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensia de urmas

Mama mea avea pana luna trecuta pensie de urmas pt un frate de al meu bolnav cu handicap , al carui tutore este.avea decizie defenitiva din 2005 .cineva l a ajutat pe fratiorul meu , care nu stie nici macar sa scrie ,fara stirea ei si a reusit sa faca in asa fel ca el sa incaseze pensia . Este legal sau nu ?
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 22:33, 22 Septembrie 2014
In primul rind nu este vorba de o pensie de urmașa, ci probabil ajutor de însoțitor. Daca sunteți mai explicita, încercam sa va ajutam. Daca mama este " tutore" poate sa ceara lămuriri cu privire la cererea făcută de respectiva persoana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie urmas roox_me roox_me Buna seara, Am nevoie de un sfat. Primesc de la 21 de ani pensie de urmas de la tata, tata decedand. Anul acesta in mai fac 26 de ani, deci nu o voi mai ... (vezi toată discuția)
Obligatia de intretinere in cazul unui frate cu handicap jewelled jewelled Sora mea (de tata) este o persoana adulta cu handicap mintal. Dupa decesul mamei vitrege (sotia tatalui meu), fiind singura ruda in viata ramasa in tara am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, ajutați-mă va rog cu o problema. am fratele grad ... roox_me roox_me Bună ziua, Ajutați-mă va rog cu o problema. Am fratele grad 1 de handicap. El are ajutorul de 500 de Ron, indemnizația de handicap de 1300( este pe ... (vezi toată discuția)